Успешни и финансово стабилни в грижата за почвата!

УСПЕШНИ И ФИНАНСОВО СТАБИЛНИ В ГРИЖА ЗА ПОЧВАТА!

КОНФЕРЕНЦИЯ НА ТЕМА: “Как да накараме почвата да работи за нас”

·        УСПЕШНИ И СТАБИЛНИ

Ако искате да съкратите часовете, прекарани в работа на полето. Ако реализирате високи добиви, но на все по-висока цена. Ако за Вас е важно разходите, създаващи единица продукция, трайно да намалеят. Ако печелите добре, но една по-висока печалба не би Ви била излишна, то тогава за Вас ще бъде интересно да станете част от атмосферата на конференцията Успешни и финансово стабилни с грижа за почвата, която екипът на Агримат България организира на 13 – 14 май 2016 в хотел INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites в курорта Златни пясъци.

·        С ГРИЖА ЗА ПОЧВАТА

Някои от Вас вече са чували за подход в земеделието, наричан No-Till технология. Известна още като технология с нулева обработка на почвата или директна сеитба, тя е една ресурсоспестяваща и регенеративна практика, влязла в полза на земеделците в различни краища на света и успешно прилагана през последните 50 години.

·        ЗАЕДНО НАПРЕД

Присъединете се към нас, за да научите как нашият гостуващ лектор Rick Bieber – президент на South Dakota No-Till Association /САЩ/ и член на управи- телния съвет на No-Till on the Plains вече 29 години прилага No-Till технологията в своето стопанство, за да намали производствените разходи, а от 17 години използва покривни култури, с които оздравява почвата и в резултат на това е удвоил своите приходи.

·        ДА Й ВЪРНЕМ ЖИВОТА

На базата на своя опит Rick Bieber ще ни разясни защо е необходимо да не обезпокояваме почвата с обработки и как да опазим нейното благосъстоявие като прилагаме покривни култури. Според нашия лектор здравата почва е най-важният ресурс за всеки един земеделски стопанин, за да бъде той успешен и финансово стабилен. С помощта на Рик Бибър ще потърсим алтернативни подходи за това:

– как да увеличим инфилтрацията, за да задържим дъждовната вода в почвата

– как да намалим почвената ерозия

– как да възстановим микробиологичния живот в почвата

– как да опазим почвата от прегряване

– как да задържим и увеличим хранителните вещества в почвата, баланс в съотношението въглерод / азот

– как да възстановим загубения хумус в почвата

– как да подобрим структурата на почвата

Друг гостуващ лектор – Ramzi Frikha /Франция/ с технически решения за прилагане на No-Till технология и техническа презентация.

Споделете публикацията