За нас

Агримат БГ

Агримат е пионер във въвеждането на NoTill технологиите в България. От 2016 г. фирмата трупа знания и международен опит, изпитва на практика и подбира най-добрите световни марки, предлагащи оборудване за ключовите операции при прилагането на този вид земеделие – сеитба и жътва. Нашият екип от експерти разбира спецификата на всяка територия и осъзнава нуждата от индивидуален подход към всяко стопанство. Това е изключително важно при прилагането на консервационно земеделие, което въпреки че е свързано със сериозно редуциране на агро-техническите операции, изисква задълбочени познания и много повече мисъл, вложена в дейността.

Ето защо Агримат България се стреми да обхване най-необходимите услуги и оборудване, които, съчетани в едно, да спомогнат за достигането на целите на консервационното земеделие – природосъобразност, устойчивост, намаляване на разходите и повишаване рентабилността на производството.

Агримат БГ

Всичко за No-Till:

Агримат България предлага познатите No-Till сеялки на Агро-Союз, стрипер-хедерите на Shelbourne Reynolds, хедери за царевица на Alochis, както и топ бранда от Аржентина Pierobon, чието уникално оборудване за сеитба е подходящо за стопанства с размер от 500 до 500 хил. дка. Всички тези марки земеделска техника и оборудване, са иноватори и визионери в своята област, обединени от стремежа към едно високопроизводително, ефективно и природосъобразно земеделие. Предлаганите от Агримат машини спестяват разходи и гарантират устойчиви добиви и качество на реколтата.

Agrimat Bulgariа - The Ultimate No-Till Solutions!

Доверете се на знанието и опита!